top of page

VOOR

MOEDERS VAN

Anorexia/Eetstoornis/Draagkracht/Balans​/

Grenzen stellen/ Omgaan met jezelf/ Kernwaarden/Energie/Vitaliteit

Wil je mij helpen?

Dit jaar werk ik aan een online programma voor moeders van een kind met een eetstoornis, voor moeders zoals jij dus.

 

Ik bied al een live online programma aan, maar dit wordt een programma dat moeders kunnen doen op een moment dat hen beste uitkomt. Het programma helpt om anders om te gaan met de enorme hoeveelheid chronische stress die je ervaart als je kind lijdt aan een eetstoornis. Het wordt geen programma om via jou je kind te helpen, of een programma over eetstoornissen, het wordt echt een programma voor jou. Een programma dat helpt om weer lekker in je vel te zitten, en geloof me, dat kan!
 

Ik heb zelf een dochter die een ernstige eetstoornis heeft gehad en ik heb echt moeten leren om hier op zo’n manier mee om te gaan, dat ik er zelf niet aan onderdoor ging. Ik had in de periode dat het erg slecht ging heel erg de behoefte om zo nu en dan aan de hand genomen te worden, en om geholpen te worden om de verbinding met mezelf te blijven voelen en naar mijn eigen emoties, verlangens en behoeften te luisteren. Om te dealen met het verdriet, de angst, het schuldgevoel.


En ik had behoefte om tot rust te komen en mijn batterij op te laden, want jeetje, wat was het pittig..... Ik had geen behoefte aan geplande afspraken die er "óók nog bij" kwamen, ik wilde iets wanneer het mij uitkwam en ik er de ruimte voor had. En zo'n lifeline was er niet, maar komt er nu dus wel.

Ik heb mijn hoofd boven water kunnen houden door terug te vallen op de, door mij ontwikkelde, No-Stress Methode en ik heb de methode op maat gemaakt om deze met liefde door te kunnen geven aan moeders die met deze verdrietige vorm van chronische stress te maken hebben.

Om een goed programma te kunnen maken is het essentieel dat ik niet alleen mijn eigen ervaring erin verwerk, maar ook die van andere moeders. Zodat het programma straks waardevol is voor elke moeder in onze situatie. Als je bij wilt dragen aan de inhoud en ik je door middel van een enquête mag vragen naar jouw ervaringen, behoeften ben ik je heel dankbaar!

Je kunt me een berichtje sturen via het contactformulier. Ook als je op de hoogte wilt blijven van het programma kun je het me via het contactformulier laten weten.

Dank je wel!

Lieve groet, Monique

 

Remember to take care of yourself.

You cant't pour from an empty cup.

- Boeddha

Vrouw Die Koffie Heeft
Behoefte aan steun?

Ben jij een mede-moeder? En heb je direct behoefte aan steun, herkenning, begrip?

Ik nodig je van harte uit om lid te worden van de besloten Facebookgroep voor moeders van.

bottom of page