top of page
ONTSPANNEN EN GELUKKIG WERKEN

 

Het is fantastisch dat er steeds meer aandacht is voor stressmanagement en gelukkig werken. Die aandacht is ook hard nodig omdat het niet vanzelfsprekend is om gezond, gelukkig en vitaal te blijven in het digitale tijdperk. Gezond en gelukkig blijven is een uitdaging met onze genetische aanleg en een stresssysteem dat is aangepast aan hele andere omstandigheden en aan een hele andere leefstijl.

Gelukkig blijkt uit honderden wetenschappelijk onderzoeken dat de cultuur binnen organisaties, de talenten van de managers en de vaardigheden van de medewerkers het verschil kunnen zijn tussen veel verzuim door stress en werkdruk of een succesvolle organisatie met gelukkige medewerkers.

 

Wij helpen organisaties, en daarmee bedoelen wij natuurlijk de mensen die er werken, door middel van kennis, inzicht en vaardigheden, ontspannen en met aandacht te leven en te werken. Zodat zij tot hun recht komen, genieten van hun werk en bijdragen aan het succes van de organisatie.

Onderstaande trainingen, en varianten daarop, bieden wij ook aan als maatwerkprogramma's binnen organisaties. Wij maken graag kennis om bij te dragen aan minder stress en werkdruk en meer ontspanning en geluk binnen de organisatie!

kantoor
 
NO-STRESS

 

TRAINING

 

Effectief omgaan met stress en werkdruk

 

Een training voor medewerkers die last hebben van stress. Deze medewerkers functioneren nog wel gewoon, maar hebben (meer) last van lichamelijke klachten zoals gespannen schouders, hoofdpijn of darmklachten. Het kan ook zijn dat zij zich sneller geïrriteerd, zenuwachtig of verdrietig gedragen. En zij ervaren druk en geven dat ook aan; dingen die ze voorheen makkelijk deden kosten nu veel meer moeite. Het kan ook zijn dat ze minder presteren dan je van deze medewerkers gewend bent.

Lees wat de No-stress training deze medewerkers kan opleveren.

Brainstorm sessie
 
NO-STRESS

 

MASTER

 

Succesvol coachen bij stress en werkdruk

Voor trainers, coaches en (HR) managers

 

Je werkt als professional met mensen, bijvoorbeeld in de rol van trainer, coach of (HR-) manager. Je merkt dat stress een belangrijk en terugkerend thema is in jouw werk, team of organisatie, en je wilt mensen daar graag op een gedegen en effectieve manier in ondersteunen. Je wilt ze helpen weer goed in hun vel te zitten en de dingen te doen die ze belangrijk en leuk vinden, vol energie en vitaliteit. Kortom je zoekt een cursus over stresscoaching.

 

Herken je je hier als professional in? Tijdens de No-stress master training krijg je alle kennis en inzichten aangereikt om anderen succesvol te begeleiden bij stress en werkdruk. Je ontwikkelt de vaardigheden die nodig hebt en maakt tijdens de bijeenkomsten en en daartussen voldoende vlieguren om aan de slag te gaan!

Lees alles over de no-stress master training.

Legal Research en Schrijven
SUMMERSCHOOL

 

ITALIË 9-15 augustus

 

Voor trainers, coaches en (HR-) managers

 

Een gouden combi van leren en relaxen!

Tijdens de Summerschool leer je succesvol coachen bij stress en werkdruk. Na deze week kun je anderen écht verder helpen en maak je een positief verschil in het leven en werk van mensen die last hebben van stress en daar ziek van (dreigen te) worden. De holistische No-stress methode© die je leert tijdens de Summerschool heeft al honderden mensen geholpen om op een gezonde manier om te gaan met stress, van overbelasting te herstellen en de waan van de dag uit te zwaaien. Deze week is een waardevolle verrijking, zowel voor jou persoonlijk als voor je vakmanschap!

Wat de week extra bijzonder maakt is dat er als onderdeel van het programma twee keer per dag een yoga/meditatieles wordt gegeven.

Lees alles over deze bijzondere week.

Meld je hier aan voor tips, blogs en nieuws.

Naam

E-mail

TEACH-IN®

 

Teach-In® is een unieke en speelse methode om, dat wat mensen geleerd hebben, te borgen en te verspreiden binnen de organisatie.

Door Teach-In® leert niet alleen de deelnemer zelf meer, maar hebben ook collega's profijt van een training.

Teach-In® inspireert en stimuleert persoonlijke en gezamenlijke groei

 

Lees meer.

De training heeft me veel nieuwe inzichten opgeleverd, en daardoor meer innerlijke vrede. Ik heb veel meer energie. Dit zou iedereen in zijn leven moeten doen!

Nathalie

De training heeft me heel veel opgeleverd. Inzicht in de noodzaak voor herstel, hoe ik automatische reacties om kan buigen, tot reageren vanuit mijn kernwaarde. Dit geeft mij meer rust.

Door de inzichten die ik heb opgedaan voel ik meer innerlijke rust en is mijn gejaagde gevoel verminderd.

Enorm bedankt voor deze training!

Adinda

De training heeft me heel veel inzicht in stress opgeleverd en wat je hieraan kan doen. Ik voel minder stress en ik kan stressvolle situaties beter hanteren. Ik voel me opgewekter. ik ben blij dat ik deze training heb gevolgd!

Henk

De training heeft teveel opgeleverd om allemaal te noemen, maar bijvoorbeeld veel inzicht in mezelf en een andere kijk op mezelf. Ik ben me bewuster van mijn gedachten en gedrag. Ik ben minder gestressed en heb mijn hobby's weer opgepakt 

Nicole

You can design and create, and build the most wonderful place in the world.

But it makes people to make the dream a reality.

- Walt Disney

EEN GREEP UIT MIJN OPDRACHTGEVERS:

logo reade.png
Logo Avedan.jpg
Logo DAN.jpg
Logo-GGD.png
logo-alliander.jpg
Logo SBN.jpg
bottom of page