MONIQUE
CROOIJ

Heel veel kennis, jarenlange ervaring en toegewijd vakmanschap hebben geleid tot het ontwikkelen van de krachtige trainingsprogramma's die ik nu in huis heb en daar ben ik trots op!

Wetenschappelijke kennis uit de neuropsychologie en de positieve psychologie, samen met de inspirerende wijsheden uit de filosofische en ervaringsgerichte oosterse tradities (zoals het boeddhisme en de yoga) vormen de basis van alle programma's.

Deze basis is compleet en maakt dat de programma's doorwerken op alle lagen van ons menselijk wezen; het lichaam, het denken, het voelen, het gedrag en de ziel.

De programma's hebben een grote positieve impact op het werk en het leven van de deelnemers. Waardoor zij opnieuw voelen hoe het is om ontspannen, met aandacht en meer inspiratie, creativiteit en liefde te leven en te werken. Daar wordt alles mooier van.

 

En daar zet ik me met liefde en vakmanschap voor in!

Ik werk met plezier samen met een club vaste senior trainers die goed zijn opgeleid, jarenlang ervaring hebben en zorgvuldig zijn ingewerkt op mijn trainingsprogramma's. Daarnaast hebben de trainers die mijn programma's verzorgen hun unieke kwaliteiten, eigen stijl en waardevolle expertise, waardoor ik optimaal kan aansluiten bij de wensen en doelen van verschillende klanten en verschillende bedrijfsculturen.

0A5A6351_edited.jpg

MONIQUE CROOIJ

PSYCHOLOOG

TRAINER

YOGADOCENT

Al ruim 20 jaar verzorg ik programma's op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in het bedrijfsleven. Alle programma's vinden hun fundament in het beste van Oost en het beste van West. Sinds 2007 heb ik mijn eigen bedrijf en heb ik me gespecialiseerd in stress. Ik geniet daar intens van, mijn persoonlijke interesse en mijn werk vallen een op een samen en daar ben ik zeer dankbaar voor! Het is mijn missie mensen bewust te maken van de invloed die we hebben op ons gedrag en op de kwaliteit van ons leven.

Aangesloten bij:

 

De Nederlandse Vereniging van Psychologen en de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Logo NIP.png
Logo Vereniging Yogadocenten Nederland.j