top of page
MONIQUE
CROOIJ

Heel veel kennis, jarenlange ervaring en toegewijd vakmanschap hebben geleid tot het ontwikkelen van de krachtige trainingsprogramma's die ik nu in huis heb en daar ben ik trots op!

Wetenschappelijke kennis uit de neuropsychologie en de positieve psychologie, samen met de inspirerende wijsheden uit de filosofische en ervaringsgerichte oosterse tradities (zoals het boeddhisme en de yoga) vormen de basis van alle programma's.

Deze basis is compleet en maakt dat de programma's doorwerken op alle lagen van ons menselijk wezen; het lichaam, het denken, het voelen, het gedrag en de ziel.

De programma's hebben een grote positieve impact op het werk en het leven van de deelnemers. Waardoor zij opnieuw voelen hoe het is om ontspannen, met aandacht en meer inspiratie, creativiteit en liefde te leven en te werken. Daar wordt alles mooier van.

 

En daar zet ik me met liefde en vakmanschap voor in!

Ik werk met plezier samen met een club vaste senior trainers die goed zijn opgeleid, jarenlang ervaring hebben en zorgvuldig zijn ingewerkt op mijn trainingsprogramma's. Daarnaast hebben de trainers die mijn programma's verzorgen hun unieke kwaliteiten, eigen stijl en waardevolle expertise, waardoor ik optimaal kan aansluiten bij de wensen en doelen van verschillende klanten en verschillende bedrijfsculturen.

0A5A6351_edited.jpg

MONIQUE CROOIJ

PSYCHOLOOG

TRAINER

YOGADOCENT

Deelnemers vragen me vaak waarom ik doe wat ik doe.

Mijn antwoord is, het is zo gegaan. Of anders gezegd, het is organisch gegaan. Ik heb mijn interesse en mijn intuïtie gevolgd.

In mijn beleving laat het leven altijd weten of je op je eigen pad loopt. In contact staan met dat innerlijk weten inspireert mij enorm. Het niet alleen leven in de buitenwereld, maar ook tijd en ruimte maken om me te verbinden met mijn binnenwereld, met mijn bron.  

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het mens zijn, in het omgaan met het leven, in het maken van bewuste keuzes.

Dat neemt niet weg dat mijn leven enerverend is (geweest). Dát, in combinatie met een stressgevoelig systeem, maakt dat goed omgaan met stress geen luxe voor mij is, maar een noodzaak. Ik heb het moeten leren.  Via veel lichamelijke klachten, een burn-out, één stap vooruit en drie terug, en veel wetenschappelijke en filosofische kennis uit Oost en West.

Ik durf wel te zeggen, als ik het kan, kan iedereen het!

Aangesloten bij:

 

De Nederlandse Vereniging van Psychologen en de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Logo NIP.png
Logo Vereniging Yogadocenten Nederland.j
Linkedin-Logo.png
bottom of page