top of page

StartUp4kids

Bijdragen/Gelijke kansen/Missie/Ontwikkelen​/Geluk

Groei/​Leren/ Dromen/Helpen/Mogelijkheden

Monique Crooij steunt ook in 2020 weer een hele klas in Guatamala via StartUp4kids, door een deel van de omzet te investeren in kinderen met dezelfde dromen als onze kinderen, maar met een stuk minder mogelijkheden.

StartUp4kids gelooft in een wereld waarin alle kinderen zich optimaal kunnen ontplooien en op eigen kracht hun geluk kunnen nastreven.

 

StartUp4kids wil wereldwijd sociaal achtergestelde kinderen extra scholing bieden om hen te helpen zich te ontplooien en kansen te benutten. StartUp4kids biedt in ontwikkelingslanden financiële steun aan lokale NGO’s die sociaal achtergestelde kinderen extra scholing geven op financieel, sociaal en persoonlijk vlak. In Nederland voert de organisatie zelf soortgelijke scholingsprojecten uit direct in samenwerking met scholen.

 

Monique Crooij gelooft in de kracht van persoonlijke ontwikkeling van elk mens en elk kind waar dan ook op deze aarde. Zij is ervan overtuigd dat persoonlijke ontwikkeling een sleutelfactor is om op een diverse én duurzame manier samen te leven. Zij is blij en dankbaar dat zij hieraan bij kan dragen met het werk dat zij doet.

startup4kids.png
Race voor kinderen
bottom of page