top of page

NO-STRESS

COACH LIJN

Coronacrisis/Veranderingen/Draagkracht/Balans​/

Werkdruk/ Omgaan met veranderingen

Onzekerheid/Gezondheid/Vitaliteit

 

Door de coronacrisis zijn alle groepstrainingen opgeschort zolang de maatregelen van kracht zijn. Als psycholoog en stressdeskundige kan ik juist nu van waarde zijn voor wie het even niet meer weet. Om die reden heb ik de No-Stress Coachlijn in het leven geroepen.

 

Voor wie

De coronacrisis heeft een onbeschrijfelijke impact op onze levens, de stress en de druk kunnen enorm hoog oplopen om hele verschillende redenen.

 

Ten eerste betekenen alle maatregelen voor iedereen een grote verandering. En veranderingen brengen de meesten van ons uit evenwicht. Zodra we uit ons evenwicht raken komt de stressrespons op gang (Lees meer).

 

Tel daar alle individuele veranderingen bij op en je begrijpt dat vrijwel iedereen een stressvolle tijd doormaakt. Hoewel we dat allemaal anders ervaren natuurlijk.

 

Voorbeelden waar je mee te maken kunt hebben zijn:

– Je werkt in de zorg waar onvoorstelbaar veel van je gevraagd wordt en je de kans loopt een hoop ellende en schrijnende situaties mee te maken.

– Je werkt bij een organisatie die juist nu overuren draait, zoals de GGD, het RIVM, de logistiek, de supermarkt, de IT, waardoor de werkdruk enorm is toegenomen.

– Je bent ondernemer en zit van het ene op het andere moment zonder werk en zonder inkomen, en dus in grote financiële onzekerheid.

– Je werkt ineens vanuit huis, net als je partner én je kinderen die niet naar school gaan, wat gezellig kan zijn maar ook passen en meten is en veel stress kan geven.

 

Los van bovenstaande situaties speelde stress misschien al een grote rol in jouw leven voor de crisis begon waardoor je een kwetsbare uitgangssituatie had. Voor sommige mensen pakken de maatregelen goed uit, saved by the bell, zij ervaren een adempauze. Maar voor jou geldt dit misschien niet, en is er juist een last bijgekomen.

 

De No-Stress Coachlijn biedt op een toegankelijke en concrete manier hulp. Je kunt een eenmalige afspraak maken of meerdere keren een afspraak plannen, helemaal afhankelijk van jouw behoefte.

 

Welke behoefte heb jij?

– Een moment om de balans op te maken en stil te staan bij wat je voelt, waardoor je met meer overzicht en concrete handvatten verder kunt.

– Onderzoeken welke stressbronnen er allemaal spelen en vaststellen op welke je mogelijk tóch invloed hebt/ welke je kunt reduceren.

– Meer rust krijgen in sombere-, angstige- of piekergedachten.

– Concrete mogelijkheden om tussentijds op te laden en te herstellen.

– Leren hoe je het leven juist nu als positief kunt ervaren en optimistisch kunt blijven.

– Concrete tips voor zelfzorg en gezondheid.

– Een luisterend oor, een klankbord, onvoorwaardelijk begrip.

 

Praktisch

– Een gesprek duurt ongeveer een uur.

– Betaling geschiedt achteraf door middel van een Tikkie, de factuur ontvang je per mail. Tenzij je werkgever betaalt, dan is de facturering achteraf.

– Het coachgesprek kan zowel telefonisch plaatsvinden als online met behulp van ZOOM (hiervoor stuur ik je een uitnodiging).

– Tarief: €95,- per gesprek (inclusief 21% btw als je zelf betaalt, en exclusief 21% btw als je werkgever betaalt)

Schrijf je hier in en ik bel je binnen 3 uur op om een afspraak te maken (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00). Of bel direct: 06-30247754.

 Jonge Overwegen van de Vrouw

Dear stress,

Let's break up........

Of bel direct

06-30247754

bottom of page