top of page

HEALING RETREAT

IBIZA

Ontspannen/Verstillen/Herstellen/Geluk

Verbinden/Intentie/No-Stress/Vertragen/Plezier

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor wie

De Healing Retreat is een retraite voor mensen die bewust in het leven staan en behoefte hebben aan tijd en ruimte voor zichzelf. Om de balans op te maken, nieuwe intenties te zetten, oude patronen los te laten, opnieuw te beginnen na een lastige periode of om gewoonweg te genieten van een uitstapje uit de ratrace.

Uitgangspunt

De retraite is holistisch opgezet. We werken tijdens de retraite met het lichaam, de geest, het hart en de ziel. Alles is erop gericht om in zachtheid te verbinden met jezelf op alle lagen zodat je kunt opladen en er ruimte wordt gemaakt om stukken te helen die nog geladen zijn. Beschouw het maar als een reset; terug naar fabrieksinstellingen. Heling vraagt tijd en heeft haar eigen tempo. Het holistische karakter van de retraite draagt daaraan bij.

Belofte

Tijdens de retraite:

- Ben je je eigen leider, jij weet het beste wat goed voor je is. Je mág overal aan mee doen, maar niets moet.

- Word je volledig in de watten gelegd met lekker vers, vegetarisch eten (waar mogelijk van het eigen land van Erwin en Winnie).

- Zorgen wij voor balans tussen stil en actief, voelen en doen, bewegen en ontspannen, verdieping en lichtheid.

- Zijn we samen in gelijkwaardigheid, met respect voor elkaars verhalen, ervaringen en perspectieven.

 

Yoga en meditatie

De yogalessen in de ochtend laten je de dag ontspannen en energiek beginnen. De avondlessen vormen de bewuste afronding van de dag met rustige (ontspannings-) oefeningen en meditatie.
Of je nu veel, weinig of helemaal geen ervaring hebt met yoga, de lessen zijn voor iedereen, de oefeningen kunnen op verschillende niveaus uitgevoerd worden.

Zelf meenemen

Katoenen kleding waarin je vrij kunt bewegen

Waterflesje om te vullen

Wekkertje om de tijd te kunnen bewaken (bijvoorbeeld tijdens de oefeningen) zonder dat je op je telefoon hoeft te kijken

Wandelschoenen

Zwemkleding en een handdoek

 

Volledige verzorging

Tijdens de Retraite zal het je aan niets ontbreken. Elke ochtend na de yogales staat het ontbijt voor je klaar en er wordt heerlijk vegetarisch gekookt. Zelf tussendoor iets lekkers maken in de buitenkeuken mag natuurlijk ook.

De retraite is deels "off grid", zoals ze dat zo mooi noemen. Dat betekent heerlijk slapen in een luxe tent, in contact met de elementen. Douchen in de buitendouche (deze heeft ook warm water, dus no stress). En je maakt gebruik van het milieuvriendelijke composttoilet.

Geen alcohol

Gedurende de retraite schenken we geen alcohol, alleen tijdens de laatste avond een glaasje wijn voor wie dat wil. 

Vertragen, verstillen, verbinden vraagt helderheid, en alcohol en helderheid zijn niet de beste combinatie. Daarbij gaat alcohol ook lastig samen met het vroege opstaan voor de yogalessen.

Accomodatie

We zijn te gast bij Erwin en Winnie op hun land op Ibiza. Erwin en Winnie wonen zelf in een oude finca, een traditioneel Spaans huis.  Het huis ligt vlakbij Sant Carles, in het noordelijke en rustige gedeelte van Ibiza.

Erwin en Winnie wonen sinds 2019 op Ibiza en hebben er in die tijd een parel van gemaakt met een zelf gebouwd zwembad, een buitenkeuken, een dansvloer, een buitenbar, een yogadeck en een yurt. verder hebben zij kippen, een hond, een kat, een moestuin en een cactuskwekerij. 

Je verblijft in een eenpersoons studio, een tweepersoons studio, een eenpersoonstent, of een tweepersoons tent. De prijzen van de verschoillende accomodaties verschillen. Je kunt uiteraard ook met je eigen camper op het land staan.

De reis

Wij hebben de beste reismogelijkheden naar Ibiza voor je uitgezocht en als je van die mogelijkheden gebruik maakt staan we op 3 oktober klaar om je op te halen en naar de retraiteplek te brengen. Op 6 oktober brengen we je weer naar het vliegveld.

 

Heenreis:

TUI Amsterdam 6.15 – Ibiza 9.10

 

Terugreis:

ETUI Ibiza 21.30 - Amsterdam 0.25

Het is natuurlijk ook prima om op eigen gelegenheid te komen.

 

 

INHOUDELIJKE INFORMATIE

Dag 1; Kennis maken

Dag 2; De balans opmaken


Dag 3; Verlangen en afkeer


Dag 4; Tot rust komen


Dag 5; Waardevol gedrag


Dag 6; Integratie en afronding


Dag 7; Afscheid nemen

Na het ontbijt, het inpakken en het afscheid nemen brengen we je naar het vliegveld.

Werkwijze

DATA

HEALING RETREAT 2024

donderdag 3 oktober

tot

maandag 7 oktober

 

Schrijf je in vóór 1 augustus en ontvang €150,- korting!

 

bottom of page